Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@02:59:27 GMT

زندگی لاکچری مالک منچسترسیتی

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۶۳۳۵

زندگی لاکچری مالک منچسترسیتی

به گزارش گروه باشگاه جوانی خبرگزاری برنا؛ برای طرفداران فوتبال مهم است که هزینه‌های تیم محبوب‌شان از سوی مالکان باشگاه به بهترین شکل پرداخت شود و مشکل مالی در مورد آن تیم وجود نداشته باشد. درست مثل کاری که شیخ منصور در منچسترسیتی انجام می‌دهد.

اینکه شیخ منصور دقیقاً چه نوع فعالیت تجاری انجام می‌دهد و در زندگی خصوصی‌‌اش چه می‌گذرد، چندان برای هواداران سیتی اهمیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها شیخ منصور را به این خاطر دوست دارند که برای‌شان پول خرج می‌کند. وقتی پای پول وسط باشد و همه از آن نفع ببرند، دیگر همه چیز زیر سایه قرار می‌گیرد‌‌؛ حتی کشتی چندصد هزار پوندی و تعداد همسران شیخ منصور.

پول خرد شیخ منصور در فوتبال

خیلی‌ها بر این باور هستند سرمایه‌دارانی که در فوتبال هزینه می‌کنند، بخش اعظمی از پول خود را به مستطیل سبز می‌کشانند و حتماً شایسته تقدیر هستند اما با کمی جست‌وجو می‌توان دریافت که چنین چیزی نیست. اکثر سرمایه‌داران آن‌قدر وضع مالی متمولانه‌ای دارند که پولی که در فوتبال سرمایه‌گذاری می‌کنند برای‌شان نوعی پول خرد به حساب می‌‌آید. شیخ منصور اماراتی چنین شرایطی دارد. دارایی مالک ثروتمند سیتی در حالی 17 میلیارد پوند ارزش‌گذاری شده که او سال 2008 باشگاه سیتی را با 210 میلیون پوند خرید و اگر سالی 250 میلیون پوند هم صرف خرید بازیکن کند، باز هم چیزی از سرمایه هنگفتش کم نمی‌شود و در واقع قطره‌ای از دریای ثروتش را هزینه کرده است.

مالک باشگاه‌های زنجیره‌ای سیتی

شیخ منصور فقط باشگاه منچسترسیتی را ندارد بلکه اساساً مالک مجموعه باشگاه‌های زنجیره‌ای سیتی است که یکی از آنها منچسترسیتی می‌باشد. او یک باشگاه در استرالیا به نام ملبورن سیتی و یکی هم در آمریکا به نام نیویورک‌سیتی را تحت کنترل دارد. نیویورک‌سیتی در سال 2013 به شیخ منصور رسید که خریدهای بزرگی همچون فرانک لمپارد و داوید ویا توسط این تیم صورت گرفت. ملبورن سیتی هم سال 2014 به نامش زده شد. البته باشگاه الجزیره امارات هم به شیخ منصور تعلق دارد.

صاحب کشتی 400 میلیون پوندی

کسی که با 250 میلیون پوند هزینه خرید بازیکن در فوتبال دنیا سر و صدا به پا می‌کند، صاحب کشتی است که 400 میلیون پوند قیمت دارد. رسم رایج ثروتمندان دنیا این است که برای خودشان کشتی اختصاصی داشته باشند و شیخ منصور هم که از خاورمیانه می‌‌آید، قطعاً از این قاعده مستثنی نیست. او پنجمین کشتی بزرگ دنیا را در اختیار دارد که از امکانات عجیب و غریبی همچون استخر، باشگاه بدنسازی و سینما برخوردار است. اخیراً کشتی شیخ منصور در ترکیه سوخت‌رسانی کرد که 380 هزار پوند هزینه‌‌اش شد.

ماشین‌باز لاکچری

کشتی شیخ منصور فقط یک مورد از دارایی‌هایش است. او اساساً یکی از مالکان ماشین‌باز است که چندین و چند برند لوکس را سوار می‌شود. او که 5 درصد از سهام کمپانی را در اختیار دارد، توانست با استفاده از نفوذ خود مسابقات فرمول یک را به امارات بیاورد و گرندپریکس را در ابوظبی برگزار کند. جدا از این مرسدس مک لارن شیخ منصور 350 هزار پوند قیمت دارد، لامبورگینی رونتونش 480 هزار پوند می‌ارزد، یک فراری انزو 2/5 میلیون پوندی دارد، با بوگاتی ویرون 1/1 میلیون پوندی‌‌اش رفت‌وآمد می‌کند و گران‌ترین ماشینش پورشه است که 3 میلیون پوند برآورد قیمت شده است.

زندگی خصوصی

از زندگی شخصی شیخ منصور اطلاعات زیادی در دست نیست اما گفته می‌شود او دو همسر و شش فرزند دارد. او از ازدواج اول خود که دهه 90 میلادی انجام شد، یک پسر دارد و حاصل ازدواج دومش هم دو دختر و سه پسر است. تاکنون بیش از این چیزی از زندگی خصوصی شیخ منصور یافت نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسر بزرگ چلسی حتی در صورت رسیدن به رقابت‌های اروپایی

تفاوت میان ضرر مجاز برای باشگاه هایی که یوفا و لیگ برتر انگلیس تعیین کرده اند، شاید برای چلسی گران تمام شود. 

طرفداری | چلسی در صورت صعود به رقابت‌های اروپایی فصل آینده، احتمالا برای تطابق با قوانین مالی یوفا با مشکل جدی روبرو خواهد شد. محدودیت‌های یوفا در مورد میزان ضرر مالی باشگاه‌ها نسبت به لیگ برتر انگلیس سخت‌گیرانه‌تر است و یوفا زودتر از لیگ برتر انگلیس، راه فراری را که باشگاه‌هایی مثل چلسی از طریق قراردادهای بلندمدت بازیکن از آن استفاده می‌کردند، بست.

به گزارش تایمز، وضعیت مالی چلسی ممکن است برای این باشگاه نگران‌کننده باشد، در حالی که استون ویلا که از قبل حضورش در رقابت‌های اروپایی فصل آینده قطعی شده نیز ممکن است با نگرانی‌هایی روبرو شود. با وجود اعلام ضرر ۱۱۹.۶ میلیون پوندی در فصل گذشته، استون ویلا اصرار دارد که مطابق با قوانین سودآوری و پایداری لیگ برتر عمل می‌کند. در صورتی که یوفا بخواهد اقدامی در مورد قوانین مالی خود انجام دهد، به احتمال زیاد اوایل سال آینده این کار را انجام خواهد داد.

همچنین در مورد ارزش ۷۶.۵ میلیون پوندی سود حاصل از فروش دو هتل توسط چلسی به یک شرکت هم‌گروه که ده ماه پس از انجام معامله هنوز توسط لیگ برتر تایید نشده است، ابهاماتی وجود دارد. یوفا همچنین نیاز دارد چنین معاملاتی با ارزش عادلانه بازار انجام شود.

با توجه به قانون جدید «درآمد فوتبال» که جایگزین سیستم بازی جوانمردانه مالی یوفا شده است، به باشگاه‌های حاضر در رقابت‌های اروپایی فصل آینده اجازه داده می‌شود تا در مجموع فصول ۲۰۲۳-۲۰۲۲ و ۲۰۲۴-۲۰۲۳، حداکثر ۴۰ میلیون یورو (۳۴.۴ میلیون پوند) ضرر داشته باشند.

این قانون بسیار سختگیرانه‌تر از حداکثر ضرر مجاز ۱0۵ میلیون پوندی لیگ برتر در طول سه فصل است. چلسی در خطر نقض این قانون قرار دارد، مگر اینکه برخی از بازیکنان کلیدی خود را بفروشد. چلسی که در حال حاضر در رده هفتم لیگ برتر قرار دارد و سه بازی تا پایان فصل باقی مانده، فصل گذشته ۸۹.۸ میلیون پوند ضرر کرد و امسال هیچ درآمدی از لیگ قهرمانان نخواهد داشت.

آیا سرمایه ای که صرف خرید این بازیکنان شده برمی گردد؟

آنها تنها در این فصل رکورد لیگ برتر را با صرف ۷۵.۱ میلیون پوند برای حق کمیسیون مدیر برنامه ها شکستند و در دو پنجره نقل و انتقالات اخیر، ۲۱ بازیکن را با «هزینه اولیه ۴۵۴.۳ میلیون پوند» خریدند و ۱۰ بازیکن را با سود ۴۸.۲ میلیون پوند فروختند.

یوفا و لیگ برتر به باشگاه‌ها اجازه می‌دهند تا هزینه‌هایی که صرف امکانات، فوتبال زنان و توسعه جوانان می‌شود را از قوانین مالی معاف کنند. چلسی در ماه جولای پس از گزارش خود به یوفا در مورد پرداخت‌های اعلام نشده قبلی که در مالکیت قبلی انجام شده بود، با این نهاد به توافق ۱۰ میلیون یورویی رسید. لیگ برتر هنوز در حال بررسی این موضوع است.

در سپتامبر ۲۰۲۲، چلسی در کنار ۱۹ باشگاه اروپایی دیگر که تنها به دلیل معافیت‌های مرتبط با کووید از تحریم در امان ماندند، در لیست نظارت ارگان کنترل مالی باشگاه‌های یوفا (CFCB) قرار گرفت. با این حال، با توجه به اینکه آنها نتوانستند برای فصل جاری جواز حضور در رقابت‌های اروپایی را کسب کنند، مشمول اجرای قوانین مالی یوفا نشدند.

یوفا در ژوئن سال گذشته، راه فراری در زمینه استهلاک بازیکنان را بست که به باشگاه‌ها اجازه می‌داد تا هزینه نقل و انتقالات را در طول مدت قرارداد بازیکن پخش کنند. یوفا برای بازیکنانی که بعد از اول جولای به خدمت گرفته می‌شوند، حداکثر پنج سال را اجباری کرد.

این بدان معناست که چلسی تنها می‌تواند مبلغ ۱۱۵ میلیون پوندی برای خرید مویسس کایسدو را طی پنج سال تقسیم کند، نه هشت سال که طول قرارداد او است. لیگ برتر نیز از این رویه پیروی کرد، اما به تازگی و از ماه دسامبر. 

 

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • بدترین خرید فرگوسن در یونایتد چه کسی بود؟
  • سر آلکس فرگوسن بدترین خریدش در منچستریونایتد را فاش کرد
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • دردسر بزرگ چلسی حتی در صورت رسیدن به رقابت‌های اروپایی
  • خشم آرسنالی‌ها از بادبادک هوا کردن بازیکنان فولام! + عکس
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • رسمی: اخراج سرمربی‌ای که اللهیار را نخواست
  • ویدئو| آتش‌زدن پرچم آمریکا و اسرائیل در نیویورک‌سیتی
  • ستاره سابق سیتی در برزیل دستگیر شد
  • برچسب قیمتی چلسی روی روملو لوکاکو